torsdag 4. juli 2013

Nyhet Panasonic Lumix LF1 Kom å prøv utrolig kamra kun 3499,-

PANASONIC LUMIX LF1

Produktinformasjon

  • Optikk av høyeste klasse: F2.0 Leica DC Vario-Summicron
  • Høyfølsom MOS-sensor på 1/1, 7 tommer og 12,1-megapiksler
  • 0,2 tommer elektronisk søker med en oppløsning på 200 000 piksler
  • Manuell kontrollring og guide-funksjon for perfekt bildekomposisjon
  • Trådløs oppkobling via Wi-Fi® samt NFC-styring med smarttelefon
  • Filtereffektmoduser i Creative Panorama, Creative Control og Creative Retouch

Toppkamera i lommeformat med bildekvalitet i proffklasse og veiledningsfunksjoner
Lumix DMC-LF1 er utstyrt med et 28 mm Leica DC Vario-Summicron vidvinkelobjektiv med kraftig 10x optisk zoom (tilsvarende: 28-200 mm). Det er en høykvalitetsoptikk med en lysstyrke på hele F2.0. Den lar deg ta bilder med halvert lukkertid sammenlignet med et objektiv med blender F2,8, som anses for å være en lyssterk optikk. Takket være den store mengden med lys kan du bruke en raskere lukkertid, noe som vil hjelpe deg med å ta klare, skarpe bilder selv ved svakt lys. Det gir deg også mulighet til å jobbe med fine nyanser og myk softfokus for et sterkere uttrykk i bildene dine.
Den høysensitive MOS-sensoren på 1/1, 7-tommer og 12,1-megapiksler er større enn i vanlige digitale kompaktkameraer. Takket være at hver celle har fått en større overflate er også lysfølsomheten økt, noe som har stor betydning for S/N-forholdet og dynamikken, spesielt når du tar bilder i svak belysning. Resultatet er et høyoppløst bilde med utrolig skarphet, ikke bare når du fotograferer med høy følsomhet, men også ved lave ISO-hastigheter fanger kameraet de fine nyansene med usedvanlig stor dynamikk selv i situasjoner med sterk kontrast.
DMC-LF1 er et slankt og stilig kompaktkamera, men det har likevel en innebygd 0,2 tommer elektronisk søker med 200 000 punkter oppløsning og 100 % søkerfelt. Dette er spesielt nyttig når du fotograferer i sterkt sollys. Den intelligente 3 tommer skjermen har en superfin oppløsning på 920 000 piksler og bred betraktningsvinkel. Den automatiske lysjusteringen justeres i syv trinn, avhengig av lysforholdene. Den store skjermen har antirefleksbehandling, og de ??fine detaljgjengivelsene forenkler skarphetskontrollen når du fotograferer.
Den manuelle kontrollringen gjør det enkelt og intuitivt å styre innstillingene av de vanligste parametrene - zoom, blenderåpning, lukkertid, ISO-nivå og filtereffektene under Creative Control- og Creative Panorama-modusene. LF1 har også en praktisk guidefunksjon som hjelper deg med å komponere perfekte eksponeringer. Du må bare velge det riktige sammensetningsmønsteret og la motivene rammes inn av hjelpelinjene. Et godt komponert bilde har et fantastisk perspektiv og dramatisk dybde.
Wi-Fi®-støtte og smart NFC-teknologi gjør at du enkelt kan koble kameraet til en smarttelefon/nettbrett, som også gjør det enkelt å dele bilder og filmer. Du kan også bruke nettbrettet som en allsidig ekstern fjernutløser med innebygd skjerm. Med funksjonen Instant Transfer kan kameraet automatisk sende alle nye bilder til smarttelefonen/nettbrettet, eller legge dem på en angitt datamaskin eller server i ditt trådløse nettverk hjemme.

I saw action kamra lanseres snart i Norge!

iSAW, et nytt kameramerke for action

Pressrelease image

Sydkoreanske iSAW har vært på markedet en stund og har flere sterke modeller, men nå satser man på alvor i Norden også. Med en økt distribusjon gjennom Focus Nordic AB som ny generalagent, samt lanseringen av et nytt avansert kamera, vil man inn i dette voksende markedet.
iSAW Extreme er et meget avansert actionkamera med flere unike funksjoner. Det gir utmerkede ”point of view” (POV)-bilder, det filmer i Full-HD (1080p) med 60 bilder per sekund, og er utrustet med en Sony Exmor CMOS-sensor. Alt dette i et kompakt format, 61x43x32mm.
”Vi ønsker å øke vår tilstedeværelse i actionkamera-markedet og da er iSAW en perfekt partner”, sier Rebecca Laanemets, Nordic Product Manager for iSAW hos Focus Nordic, Nordens største fotodistributør. ”Kvalitetsfølelsen er den beste vi sett, og kanskje er det at kameraene produseres i Sydkorea og ikke i Kina som gjør forskjellen. Dessuten inkluderes mer tilbehør fra starten enn hos mange konkurrenter.”
Foretaket ble grunnlagt så sent som i 2009, men har eget personale for programmering, utvikling av hardware, samt design. Alle i selskapet har lang erfaring fra videokamera-produksjon. Med egne fabrikker for produksjon har man full kontroll over produksjonen.
Hovedfunksjoner iSAW Extreme
1. Sensoren
Kameraet har en 12 megapixels Sony Exmor CMOS-sensor.
2. Objektivet
Objektivkonstruksjon med 6 linseelementer og lysstyrke F/2,4 gir mulighet til filming også i miljøer med svakt lys.
3. POV 152
152 grader ”Point-of-view”.
4. LCD-skjerm
En innebygget 2” LCD-skjerm gjør det enkelt å bedømme bilder direkte i kameraet.
5. Full HD-video
 Kameraet filmer i Full-HD (1920x1080p) med 60 bilder per sekund.
6. WiFi + apper
Innebygget WiFi gjør at kameraet kan opereres via en smartphone eller et nettbrett. Den spesielle appen for dette kan lastes ned uten kostnad både for iOS (iPhone & iPad) og til Android.
7. Vanntett
Vanntett undervannshus som tåler 60 meters dyp er inkludert. Kameraet har også et spesielt undervanns-modus (Aqua-mode), som gjør at fargegjengivelsen blir korrekt også under vann.
8. Kraftfullt batteri
Kameraet drives med et batteri på 1200 mAh, noe som gir ca. 120 minutters kontinuerlig drift.
9. Time-lapse
Time-lapse-funksjon for både stillbilde og video.
Pris og levering
iSAW Extreme blir tilgjengelig på markedet i juli og vil koste ca. kr 3.149,- inkl. mva.