fredag 30. mars 2012

Panasonic Lumix DMC FT3 Tilbud 2499,-

logo

PANASONIC LUMIX DMC-FT3


 

 

 

Produktinformasjon



 
Et svært solid kamera med full HD-filmopptak og forskjellige funksjoner for utendørs bruk.
  • Vanntett 12 m, tåler temperaturer ned til -10 grader, tåler fall på opptil 2 m, samt støv.
  • 1920 x 1080 full HD-film i AVCHD-format og POWER O.I.S. med aktiv modus.
  • Innebygd GPS-funksjon for rask og enkel gjenfinning.
  • Stedsinformasjon med høydemåler, kompass og barometer.
  • 3D-fotomodus og iA-modus med POWER O.I.S. (optisk bildestabilisator).
  • 28 mm vidvinkel LEICA DC-objektiv og 12,1-megapiksel høyhastighets CCD.
  • Bruker batteri DMW-BCF10 (3,6V, 940mAh)




DMC-FT3 er designet for aktiv bruk, den er vanntett ned til et dyp på 12 meter, tåler kulde ned til -10 ?, tåler støt fra fall på opptil 2 meter og tåler støv. I filmopptak skrus LED-lyset seg på for å få vakre filmopptak under vann eller ved leirplassen om kvelden.
DMC-FT3 kan ta opp filmer i full HD 1920 x 1080 i AVCHD-format med Dolby® Digital Creator. Med en tilhørende knapp kan du øyeblikkelig begynne å filme uten at du trenger noen ekstra innstillinger. iA-modus er tilgjengelig i filmopptak. POWER O.I.S. med aktiv modus er nyttig når du tar bilder mens du går eller leker med barn. Både fotografier og filmer i AVCHD-format som er tatt opp på et SD-minnekort er lette å se på på en Panasonic VIERA-TV.
DMC-FT3 har en innebygd GPS-enhet. Lokaliseringsdataene for hvor bildet ble tatt med lengde- og breddegrad legges inn automatisk i EXIF-dataene. Disse geotaggede bildene kan vises på kart på sosiale medier på Internett. DMC-FT3 viser også navnet på fylket og stedet eller byen, samt landemerker ved bruk av interne data for å gi deg informasjon i sanntid om stedet når du fotograferer. Bilder med stedsnavnene blir automatisk sortert alfabetisk i en virtuell mappe i kameraet, slik at det er lett å søke.
DMC-FT3 bruker kompass, høydemåler og barometer for å vise og lagre høyde, barometertrykk og orienteringsdata. Barometeret virker også som en indikator på trykk under vann. Med en solid design, GPS og avanserte måleinstrumenter tilbyr den mye moro i mange forskjellige situasjoner. Ta med kameraet på fisketur eller camping om våren, på dykking, snorkling, surfing om sommeren, fjellklatring om høsten eller snøbrettkjøring om vinteren! DMC-FT3 kan brukes aktivt i naturen hele året.
3D-fotomodusen skaper et 3D-bilde i kameraet. Ta 20 panoreringsbilder, så velger kameraet automatisk de to bildene som passer best og sammenfører dem til en 3D-sammensetning. 3D-bildet kan vises i 3D via 3D-bildeviseren på en Panasonic VIERA-TV og gir deg en helt ny, spennende opplevelse. I iA-modus forhindrer anti-uskarphetsmodus og POWER O.I.S. uskarpheter fra både motiver i bevegelse og ustø hender. Når du har valgt iA-modus, virker oppdagelses- og korreksjonsfunksjonene for å ta bilder på en enkel måte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar