torsdag 4. juli 2013

Nyhet Panasonic Lumix LF1 Kom å prøv utrolig kamra kun 3499,-

PANASONIC LUMIX LF1

Produktinformasjon

  • Optikk av høyeste klasse: F2.0 Leica DC Vario-Summicron
  • Høyfølsom MOS-sensor på 1/1, 7 tommer og 12,1-megapiksler
  • 0,2 tommer elektronisk søker med en oppløsning på 200 000 piksler
  • Manuell kontrollring og guide-funksjon for perfekt bildekomposisjon
  • Trådløs oppkobling via Wi-Fi® samt NFC-styring med smarttelefon
  • Filtereffektmoduser i Creative Panorama, Creative Control og Creative Retouch

Toppkamera i lommeformat med bildekvalitet i proffklasse og veiledningsfunksjoner
Lumix DMC-LF1 er utstyrt med et 28 mm Leica DC Vario-Summicron vidvinkelobjektiv med kraftig 10x optisk zoom (tilsvarende: 28-200 mm). Det er en høykvalitetsoptikk med en lysstyrke på hele F2.0. Den lar deg ta bilder med halvert lukkertid sammenlignet med et objektiv med blender F2,8, som anses for å være en lyssterk optikk. Takket være den store mengden med lys kan du bruke en raskere lukkertid, noe som vil hjelpe deg med å ta klare, skarpe bilder selv ved svakt lys. Det gir deg også mulighet til å jobbe med fine nyanser og myk softfokus for et sterkere uttrykk i bildene dine.
Den høysensitive MOS-sensoren på 1/1, 7-tommer og 12,1-megapiksler er større enn i vanlige digitale kompaktkameraer. Takket være at hver celle har fått en større overflate er også lysfølsomheten økt, noe som har stor betydning for S/N-forholdet og dynamikken, spesielt når du tar bilder i svak belysning. Resultatet er et høyoppløst bilde med utrolig skarphet, ikke bare når du fotograferer med høy følsomhet, men også ved lave ISO-hastigheter fanger kameraet de fine nyansene med usedvanlig stor dynamikk selv i situasjoner med sterk kontrast.
DMC-LF1 er et slankt og stilig kompaktkamera, men det har likevel en innebygd 0,2 tommer elektronisk søker med 200 000 punkter oppløsning og 100 % søkerfelt. Dette er spesielt nyttig når du fotograferer i sterkt sollys. Den intelligente 3 tommer skjermen har en superfin oppløsning på 920 000 piksler og bred betraktningsvinkel. Den automatiske lysjusteringen justeres i syv trinn, avhengig av lysforholdene. Den store skjermen har antirefleksbehandling, og de ??fine detaljgjengivelsene forenkler skarphetskontrollen når du fotograferer.
Den manuelle kontrollringen gjør det enkelt og intuitivt å styre innstillingene av de vanligste parametrene - zoom, blenderåpning, lukkertid, ISO-nivå og filtereffektene under Creative Control- og Creative Panorama-modusene. LF1 har også en praktisk guidefunksjon som hjelper deg med å komponere perfekte eksponeringer. Du må bare velge det riktige sammensetningsmønsteret og la motivene rammes inn av hjelpelinjene. Et godt komponert bilde har et fantastisk perspektiv og dramatisk dybde.
Wi-Fi®-støtte og smart NFC-teknologi gjør at du enkelt kan koble kameraet til en smarttelefon/nettbrett, som også gjør det enkelt å dele bilder og filmer. Du kan også bruke nettbrettet som en allsidig ekstern fjernutløser med innebygd skjerm. Med funksjonen Instant Transfer kan kameraet automatisk sende alle nye bilder til smarttelefonen/nettbrettet, eller legge dem på en angitt datamaskin eller server i ditt trådløse nettverk hjemme.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar