fredag 13. april 2012

Panasonic HDC TM80EC

Panasonic HDC TM80EC Sort
 

KR 3499,-

 
  • Intelligent 42x zoom-opptak/33,7 mm* vidvinkel
  • Ny HYBRID O.I.S. (optisk bildestabilisator)
  • Zoom-mikrofon og vindstøyreduksjon
  • iA (Intelligent Auto) med ansiktsgjenkjenning
  • 16 GB innebygget flashminne og SDXC/SDHC/SD minnekort med dobbelt minne-opptak
  • Bruker batteri VW-VBK180/ VW-VBK360
 
Videokamera med ultrakompakt hus og to minner samt kraftig 42x intelligent zoom og ny HYBRID O.I.S.
 
Modellen dekker en lang rekke opptakssituasjoner, fra tett på til fjerne motiver. Ved hjelp av intelligent zoom som benytter høyoppløsningsteknologi og Crystal Engine PRO, gir det ultratelelinse intelligent zoom-opptak som overgår forstørrelsesområdet til den optiske zoomen, opp til hele 42x zoom. Kommer også med en 33,7 mm* vidvinkelobjektiv som gjør det mulig å filme et objekt fra nært hold, og få med både selve objektet og omgivelsene. * tilsvarer 35 mm kamera
 
HYBRID O.I.S. er et optisk/elektriske bildestabiliseringssystem. I tillegg til uskarpheter som skyldes vertikale/horisontale håndleddsbevegelser, vil det også oppdage de mer subtile uskarphetene som skyldes vertikale/horisontale armbevegelser og korrigerer uskarphetene ved hjelp av et objektiv i det optiske systemet og en sensor i det elektriske systemet. I elektrisk bildestabilisering utnyttes et ubrukt område av sensoren under zooming og reduserer dermed bildeforringelsen. Kraftig korrigering gjør det mulig å fange inn vakre motiver selv når du zoomer eller er i bevegelse.
 
Den utviklede zoom-mikrofon-funksjonen knytter sammen mikrofonen og kameraet . Når du for eksempel zoomer inn på en fugl langt borte, vil mikrofonene følge objektivzoomen. Funksjonen reduserer også støy fra omgivelsene til ca. 1/3 (-10 dB)* i forhold til konvensjonelle modeller og kan dermed ta opp lyd med overlegen kvalitet. Vindstøyreduksjonen oppdager og forhindrer automatisk vindstøy for å verne det relevante lydbildet. *Sammenlignet med tokanal videokameraer (SD600/TM60/HS60/SD60).
 
iA (Intelligent Auto) består av 6 funksjoner: Med ansiktsgjenkjenning, ny HYBRID O.I.S., AF/AE-sporing, intelligent scenevelger, ansiktssporing og intelligent kontrastkontroll registreres opptaksforholdene og kameraet innstiller og aktiverer automatisk funksjonene slik at resultatet blir optimalt. Både i film- og bilde-modus foretar iA alle innstillinger for deg og gjør det enkelt å ta vakre og skarpe bilder. · Funksjonene som er inkludert i iA blir kanskje ikke tatt i bruk hvis forholdene ikke krever det.
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar