onsdag 11. april 2012

Panasonic Lumix DMC-G3

logo

PANASONIC LUMIX DMC-G3 KIT 14-42MM

KR 4999,-


Produktinformasjon


 


  • Fantastisk bildekvalitet: 16,0-megapiksels Live MOS-sensor og Venus Engine FHD
  • Verdens raskeste Light Speed AF** og avansert fokus
  • Verdens minste og letteste systemkamera*
  • 1920 x 1080 full HD-video i AVCHD-format
  • iA (Intelligent Auto) Plus for en enkel, manuell innstilling
  • Creative Control og Photo Style for å uttrykke din egen kreativitet
  • Benytter batteri DMW-BLD10

  • DMC-G3 har den nyutviklede 16,0-megapiksel Live MOS-sensoren som er fordelaktig for bildeopptak, takket være en lav støyprosess og en kretsstruktur med lav støy. Dette er jevnt forbundet med Venus Engine FHD med en avansert bildebehandling og detaljene blir beholdt ved en optimal sammenstilling av dataene som blir behandlet med prioritert oppløsning for kantene og med en NR-prioritering for en jevn del av bildet. Du kan nyte en utrolig bildekvalitet selv i forhold med lite lys.
     
    DMC-G3 har verdens raskeste Light Speed AF på ca 0,1 sekunder** som er oppnådd ved å redusere oppdagelsestiden for fokusering ved en fordobling av operasjonshastigheten fra 60 fps til 120 fps. Fokuseringen på hele området og fotograferingsfordelene til Contrast AF-systemet, lar deg fokusere på motivet i alle deler av LCD-en. Kombinert med Touch AF, inkludert Pinpoint AF og MF assist, lar DMC-G3 deg se motivet raskt og enkelt og gjør fokuseringsoperasjonen nærmest mulig til det du ville ta bilde av.
     
    DMC-G3, basert på Micro Four Thirds System-standarden, er verdens minste og letteste kamera.* Den speilfrie konstruksjonen gjorde det mulig å legge til en 1 440 000-prikkers tilsvarende LVF (Live View Finder). Både LVF-en og den 3-tommers frivinkels LCD-en viser hva du tar bilde av med et visningsfelt på omtrent 100 %. Den viktigste fordelen ved et systemkamera med utbyttbare objektiver er muligheten til å få en bred visningsvinkel ved å bytte objektiv. Med DMC-G3 kan du bruke serien av LUMIX G/LEICA DG-objektiver.
     
    DMC-G3 kan ta opp full HD-videoer i rekordhøy oppløsning på 1920 x 1080. AVCHD-format har nesten dobbel opptakstid i HD-kvalitet i forhold til konvensjonell Motion JPEG. En stereomikrofon med Dolby Digital Stereo Creator på den øvre delen av kroppen tar opp dynamisk, virkelighetstro stereolyd. Touch AF i videoopptak lar deg nyte en profesjonell fokusering. Fokuset endres ved å bare peke mot motivet.

    Ingen kommentarer:

    Legg inn en kommentar