mandag 9. april 2012

Panasonic Lumix GF3 Kit

logo

PANASONIC LUMIX GF3 KIT 14MM/14-42MM

KR 4299,-


Produktinformasjon


  • Verdens minste og letteste kamerasystem*
  • Høy bildekvalitet med et systemkamera med utbyttbare objektiver
  • Avansert AF-system med tempo og nøyaktighet
  • Forbedrede fargekontrollfunksjoner - Creative Control og Photo Style
  • 1920 x 1080 Full HD høykvalitets videoopptak
  • Avansert iA-modus (Intelligent Auto) for flere kreative muligheter - iA Plus

Verdens minste og letteste kamerasystem*, som gir høy bildekvalitet og kommer med avansert AF-system
DMC-GF3 baserer seg på systemstandarden Micro Four Thirds og gir størrelsesreduksjon på ca. 16,7 % i størrelse og 16,2 i vekt sammenlignet med DMC-GF2 og tar dermed rekorden som verdens minste og letteste kamerasystem. Målet med DMC-GF3 var å gjøre den så kompakt som overhode mulig uten å gå på kompromiss med kamerautstyr, som f.eks. den innebygde blitsen. DMC-GF3 er dessuten brukervennlig med optimal plassering av kontrollknappene, ny kontrollskive og berøringsskjermfunksjoner.
Venus Engine FHD forbedrer ytelsen med en ny støyreduserende teknologi som gir enda bedre bildekvalitet. Dette avanserte støyreduksjonssystemet muliggjør forbedring av siganl til støy-forholdet på ca. 3 dB ved ISO3200/ISO6400-innstilling samt en bedre fargegjengivning under høyfølsomme opptak. Resultatet er krystallklare bilder selv ved svake lysforhold. Videre er det forbedrede parameteret økt oppløsning. DMC-GF3 kan også ta opp full HD-videoer 1920 x 1080 i AVCHD-format.
DMC-GF3 har verdens raskeste* Light Speed AF på omtrent 0,1 sekund som er oppnådd ved å redusere oppdagelsestiden for fokusering ved å doble drive-hastigheten fra 60 fps til 120 fps. I Contrast AF-systemet kontrolleres fokus av bildesensoren og dermed unngås den mekaniske feilmarginen og resultatet er et mer presist fokus. DMC-GF3 kommer med Full-area fokus og Pinpoint AF-funksjon slik at større deler av bildet kommer i fokus.
Creative Controll gjør det mulig for bruker å instille fargeffekten på en mer intuitiv måte. I Miniature Effect-modus vil perifieren være defokusert mens fargemetning og kontrast fremheves slik at bildet ligner på et diorama. Videoopttak i dette modus avspilles i 10x fremoverspoling slik at det blir morsommere å se på. Med Photo Style er det enklere å kontrollere kontraster, skarphet, fargemetning og støyreduksjon.
* For et kamera med innebygd blits og et utskiftbart objektivsystem fra 13. juni 2011. * Tiden for fokusering på motivet blir målt med LUMIX G VARIO HD 14 - 140 mm/F4.0-5.8 ASPH. /MEGA O.I.S. (H-VS014140)* for å flytte objektivet til “2m” fra "uendelig"-innstillingen. Zoominnstillingen har en bred rekkevidde. Panasoniv målemetode. For beste autofokusresultat må fastvaren LUMIX G VARIO HD 14-140 mm / F4.0-5.8 ASPH. / MEGA O.I.S. (H-VS014140) oppdateres til versjon 1.3 eller nyere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar