tirsdag 10. april 2012

Panasonic Lumix GX1 14-42

logo

PANASONIC LUMIX GX1 14-42

KR 4999,-


Produktinformasjon





  • Høy bildekvalitet med 16,0-megapiksels Live MOS Sensor og Venus Engine.
  • Avansert AF-system med høy hastighet, høy nøyaktighet og touchbetjening.
  • Enkel manuell kontroll med mange funksjoner for fotograferingsassistanse.
  • Mange innstillingsmuligheter.
  • 1920 x 1080 høykvalitets videoopptak i full HD.
  • Enestående ytelse i hastighet og bildebehandling.

Fantastisk bildekvalitet og ytelse, kombinert med en førsteklasses design. DMC-GX1X består av DMC-GX1 og et H-PS14042-objektiv.
Den 16,0-megapiksels Live MOS-sensoren spiller en stor rolle i en høykvalitets bildegjengivelse. Med en spesiell krets som leser signalene med minimalt med støy, er støynivået betydelig minsket med over 66 %. Spesielt maks ISO 12800 er tilgjengelig med DMC-GX1. Ved filming med en høy ISO-innstilling, bedres signal til støy-verdien med omtrent 200 %, sammenlignet med den konvensjonelle 12,1-megapiksels sensoren. Sensorytelsen bedres med 6 db ved ISO 3200 og med maks 9 db ved ISO 6400, hvilket fører til et utrolig feilfritt bilde uten støy.
Sammenlignet med faseforskjellssystemet AF, har kontrast-AF en større nøyaktighet, særlig ved fotografering med et lyssterkt objektiv med en liten F-verdi. Omtrent 0,09 sekunders ultrahøyhastighets Light Speed AF* blir oppnådd ved å redusere oppdagelsestiden for fokusering ved synkroniseringen av objektivet og sensoren ved 120 fps. Kombinert med Touch AF-kontroll, blir innstillingene og fokuseringen på motivet utrolig lett og rask. Ved bruk av kontrast-AF, kan DMC-GX1 fokusere på hele området.
Operasjonen av DMC-GX1 er enkel og grei med en optimal plassering av kontrolltastene og modusvelgeren. Funksjonen som brukeren endrer innstillinger på kan tildeles til de 2 eksterne tastene og de 2 menyene i programvaren. I tillegg, kan til sammen 4 skreddersydde innstillinger lagres. Nå har DMC-GX1 en nivåmåler som lar kameraet oppdage den horisontale/vertikale visningsvinkelen med et internt nivå som virker sammen med akselerasjonssensoren.
Dette kameraet fra den nye, førsteklasses GX-serien av LUMIX G Micro System har en ekstern design som er utviklet uten kompromisser. Det ergonomisk designede håndtaket passer til DMC-GX1s flate profil, og er lett å holde. Det er mer behagelig å ta på, takket være støpematerialene harpiks og elastomer. Modusskiven er lagd med en best mulig dreiing, form på skiven og blankhet. DMC-GX1 har et feste til den eksterne blitsen eller for den nye Live View Finder DMW-LVF2 som er et valgfritt tilbehør.
* Tiden for fokusering på motivet måles med LUMIX G X VARIO PZ 14 - 42mm/F3.5-5.6 ASPH./POWER O.I.S (H-PS14042) for å flytte objektivets stilling til 2 m fra uendelig. Zoominnstillingen er i vidvinkel. Panasonics målemetode.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar