lørdag 14. april 2012

Panasonic Lumix DMC-FZ48

logo

PANASONIC LUMIX DMC-FZ48

KR 2999,-


Produktinformasjon


  • 24x optisk zoom-objektiv fra 25 mm vidvinkel og 32x intelligent zoom
  • F2.8 LEICA DC-objektiv med teknologien nano overflatebelegg og høyhastighets CCD
  • Full HD-video med en CCD med høyere overføringshastighet
  • POWER O.I.S. aktiv modus som fjerner uklarheter ved ustø hender i videoopptak
  • Kreativ videomodus, kreativ kontroll og fotostil
  • AF med sonisk hastighet, iA-modus og 3D-fotomodus
  • Benytter batteri DMW-BMB9

Superzoomkamera for stillbilder og Full HD video med 25 mm LEICA DC ultravidvinkeloptikk med 24x optisk zoom

DMC-FZ48 har et 25 mm ultravidvinkel 24x optisk zoom F2.8-5.2 LEICA DC VARIO-ELMARIT-objektiv (35 mm kamera tilsvarer: 25-600 mm). Den kraftige 24x optiske zoomen kan brukes til opptak av både bilder og videoer. Det 25 mm ultravidvinkel-objektivet kan filme et område som er omtrent dobbelt så bredt som et standard 35 mm objektiv. Takket være den intelligente oppløsningsteknologien er 32x intelligent zoom også tilgjengelig. I tillegg hjelper POWER O.I.S. (optisk bildestabilisering) deg med å få klare, skarpe bilder med zoom uten uskarpheter.

Med F2.8 LEICA DC-objektiv, høyhastighets CCD og Venus Engine FHD, oppnår DMC-FZ48 en flott bildekvalitet. Særlig kombinert med det klare objektivet får den høyhastighets CCD-en en høy bildekvalitet, selv med høyere følsomhet. F2.8 LEICA DC-objektivet er utstyrt med teknologien nano overflatebelegg som har en ekstremt lav refleksjonskoeffisient for å fjerne ekkobilder. Bildet som leveres gjennom objektivet har en eksepsjonell optisk ytelse med en utrolig klarhet som møter Leicas strenge krav.

DMC-FZ48 kan ta opp full HD 1920 x 1080 videoer i AVCHD-format, takket være høyhastighets CCD-en som har en høyere overføringshastighet. DMC-FZ48 har også en høykvalitets lyd på Dolby® Digital Stereo Creator og en spesiell videoknapp som lar deg ta opp videoer øyeblikkelig uten at du trenger å foreta noen ekstra innstillinger. POWER O.I.S. aktiv modus er nyttig når man tar bilder mens man går eller leker med barn. DMC-FZ48 kan også ta opp full HD-video i MP4-format, som er optimal for visning eller redigering på en PC.

Med DMC-FZ48 får du en fullstendig manuell kontroll både ved foto- og video-opptak. I kreativ videomodus kan lukkerhastigheten og blenderåpningen justeres, akkurat som når du tar bilder. Med den kreative kontrollen kan du justere den kunstneriske effekten på en mer intuitiv måte. I miniatyreffekt-modus, får man mindre fokus på ytterkantene mens fargemetningen og kontrasten blir forsterket, slik at det ser ut som et tredimensjonalt bilde. Med fotostil er nøyaktigere innstillinger for kontrast, skarphet, fargemetning og lydreduksjon tilgjengelig.

I iA-modus virker de avanserte oppdagelsesfunksjonene automatisk og samtidig for å optimere innstillingene dine, slik at det blir lettere enn noensinne å ta flotte bilder. Den raske og nøyaktige Sonic Speed AF lar deg fokusere på motiver i bevegelse, som når du tar opp sportsscener. Bilder som er tatt med 3D-bildemodus kan vises i 3D via 3D-bildevisningen på en Panasonic VIERA TV og tilbyr deg en helt ny, spennende opplevelse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar