tirsdag 3. april 2012

Panasonic Lumix TZ20 Tilbud

logo

PANASONIC LUMIX DMC-TZ20

KR 1999,-


Produktinformasjon





Hybrid kompaktkamera til stillbilder og filmopptak med en kraftig 16x optisk zoom.
  • LEICA DC-objektiv med 16x optisk zoom fra 24 mm ultravidvinkel
  • 1920 x 1080 60i(NTSC)/50i(PAL) full HD-film i AVCHD-format
  • Innebygd GPS-funksjon som gjør både fotografering og reising morsommere
  • Intuitiv operasjon av berøringsskjermen med 3,0-tommers LCD
  • Kan ta bilder i 3D
  • iA-modus (intelligent auto) med intelligent håndholdt nattmodus
  • Bruker batteri DMW-BCG10 (3,6V, 895mAh)
 
DMC-TZ20 har et 24 mm LEICA DC-objektiv med ultra-vidvinkel og 16x optisk zoom (35 mm kamera tilsvarer: 24-384 mm), inkludert Nano Surface Coating-teknologi som dramatisk reduserer ekkobilder og gjenskinn. Den 16x optiske zoomen er også tilgjengelig for filmopptak. Det 24 mm vidvinkelobjektivet fanger opp omtrent 213 % bredere visning, sammenlignet med et vanlig 35 mm objektiv. MOS-sensoren på 14,1 megapiksler kan ta bilder på 10 fps med full oppløsning. Venus Engine FHD med intelligent oppløsningsteknologi og 21x intelligent zoom er også innebygd.
DMC-TZ20 kan ta opp full HD 1920 x 1080 60i(NTSC)/50i(PAL)-filmer i AVCHD-format med Dolby® Digital Stereo Creator. Med en tilhørende knapp kan du øyeblikkelig begynne å ta opp filmer uten stille inn noe mer. iA-modus er tilgjengelig for filmopptak. POWER O.I.S. med aktiv modus er nyttig når du filmer mens du går eller leker med barn. DMC-TZ20 kan også ta opp høyhastighets filmer i QVGA for å fange opp bevegelsene til motivet som ikke kan ses med det nakne øye.
DMC-TZ20 har en innebygd GPS-enhet. Lokaliseringsdataene for hvor bildet er tatt blir automatisk lagt inn med lengde- og breddegrad i EXIF-dataene. Disse geotaggede bildenes plassering kan vises på kart på sosiale medier på Internett. DMC-TZ20 viser også navnet på sted, fylke og landemerker ved bruk av interne data for å gi deg informasjon i sanntid om stedet når du tar bilder. Bilder med stedsnavn blir automatisk sortert alfabetisk i en virtuell mappe i kameraet, slik at det går raskt å finne dem igjen.
DMC-TZ20 har en 3,0-tommers LCD-berøringsskjerm med en 460 000 prikkers oppløsning. Mens du tar bilder, blir autofokusen øyeblikkelig innstilt på motivet ved å bare berøre det på LCD-skjermen og du kan til og med slippe lukkeren. I tillegg gir funksjonen berøringszoom deg en rask og enkel kontroll. Når du ser på bildene, kan du raskt velge et bilde når du søker gjennom bildene. DMC-TZ20 har også en intelligent LCD med en bred visningsvinkel som automatisk justerer skjermens lysstyrke i 11 trinn idet det omkringliggende lysnivået endrer seg.
3D-fotomodusen lager 3D-bilder i kameraet. Ta 20 panoreringsbilder, så velger kameraet automatisk de to mest passende bildene og sammenfører dem til en 3D-sammensetning. 3D-bildet kan vises i 3D på 3D-bildeviseren på en VIERA-TV. I iA-modus virker de avanserte oppdagelsesfunksjonene automatisk og samtidig for å optimere innstillingene dine og gjør det lettere enn noensinne å ta flotte bilder. Den nye, intelligente håndholdte nattmodusen tar opplyste bilder om kvelden uten uskarpheter og uten å bruke et stativ.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar